Tuotteet

Ohjelmistotuotevalikoimamme on laaja. Tuotteemme ottavat eri toimialojen erityistarpeet huomioon ja osa tuotteistamme on yritysten yleisiin tarpeisiin suunniteltuja. Meillä on hyvin soveltuvia tuotteita mm. tili-, arkkitehti-, suunnittelu- ja insinööritoimistoille sekä lukkoliikkeille ja pesuloille.

Ohjelmistomme kehittyvät koko ajan. Olemme jatkuvasti yhteydessä asiakkaidemme kanssa. Sieltä saamme uusia kehitysideoita ja toiveita ohjelmistojen jatkokehitykseen, mikä onkin tärkeää, jotta voimme palvella nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme entistä paremmin.

Ohjelmistomme ovat käytettävissä sekä yksittäisessä Windows- tai Linux-työasemassa että www-selaimella suoraan palvelimelta ratkaisusta riippuen.


SMOK Tunti
on helppokäyttöinen työkalu työajan seurantaan ja projektien hallintaan. Liiketoimintaa voi seurata lähes reaaliajassa laajan ja joustavan raporttivalikoiman kautta henkilön, asiakkaan tai hankkeen näkökulmasta. Se toimii kustannusseurannassa, laskutuksen sekä palkanmaksun apuna ja myös matkalaskut ovat ohjelmasta suoraan tulostettavissa. Smok Tunti on nopea ottaa käyttöön. Lisätietoja.

SMOK Laskutus
ohjelmisto on pk-yrityksille suunniteltu taloushallinnon ohjelmisto. Sen avulla käyttäjä voi helposti tehdä tarjouksen, lähetteen tai työmääräimen käyttäen hyväksi järjestelmän tuotetietoja. Tietoina voivat olla toimittajalta siirretyt tuotetiedot, itsetallennetut tuotetiedot sekä työtiedot. Lisätietoja.

SMOK Osoite
-ohjelmiston avulla osoitteet ja puhelinnumerot ovat tallessa ja hyvässä järjestyksessä. Smok Osoite auttaa sekä dokumenttien hallinnassa että erilaisissa postituksissa ja esim. joulupostitus on helppoa kuin mikä. Lisätietoja.

SMOK Lukko
-ohjelmisto on lukkoliikkeille suunniteltu tarjouslaskenta- ja laskutusohjelmisto. Tuotetiedot voidaan tuoda lukkoliikkeiden käyttämästä Enet -järjestelmästä (Abloy). Ohjelmalla voidaan hoitaa myös varaston hallinta. Lisätietoja.

SMOK Video
on kattava ratkaisu oppimateriaalikeskuksen ja oppilaitoksen vaikeaan materiaalinhallintaongelmaan. Smok Video vähentää materiaalinhallinnan työtaakkaa ja samalla lisää myös työtehokkuutta. Lisätietoja.

SMOK Avain
tarjoaa ratkaisun useiden eri rakennuksien tai tilojen luovutettavien avaimien hallintaan. Ohjelmasta saadaan nopeasti tiedot, missä ja kenellä kyseinen avain on. Lisätietoja.

SMOK Pesula
on teollisuuspesuloiden käyttöön tarkoitettu työvaatteiden seurannan ohjelmisto. Sen avulla pesulassa pystytään seuraamaan vaatteiden kiertoa niin yksittäisen vaatteen kuin asiakkaankin kannalta. Vaatteen kierron lisäksi ohjelmalla voidaan ohjata muitakin pesulan toimintaan kuuluvia työvaiheita. Lisätietoja.

SMOK Tila
tarjoaa ratkaisun tehokkaaseen tilanhallintaan. Sen avulla rakennusten, tilojen ja huoneistojen tiedot ovat järjestelmällisesti tallessa. Ohjelmisto sopii monenlaisille käyttäjille. Lisätietoja.

SMOK Materiaali
Smok Materiaalilla saadaan yrityksen omistamat laitteet ja tarvikkeet tai koulun oppimateriaalit hallintaan. Monipuoliset luettelointi- ja hakutoiminnot tuovat helpotusta eri tarpeisiin soveltuvan materiaalin etsimiseen tai kouluissa oppituntien suunnitteluun, uuden materiaalin hankintaan ja puutteiden löytämiseen. Lisätietoja.

SMOK Kirja
Smok Kirja auttaa koulun kirjojen hallinnassa. Ohjelmaa voidaan käyttää hyväksi sekä koulukirjastossa että oppikirjojen kierrätyksessä. Ohjelma helpottaa uusien kirjojen hankinnassa tarjoten tarkat ja ajan tasalla olevat tiedot koulun kirjoista. Lisätietoja.

Ajankohtaista:

30.9.2021
Smok Oy  - vuodet vierivät - vuosia jo yli 27.

  • Sinä
  • Menestyt -
  • Onnistu
  • Kanssamme!
Etusivu  |  Edellinen
Smok Oy, Laserkatu 6, 53850 LAPPEENRANTA